O le a le aoga o le uaea enameled?

Galuega faʻainisinia: e aofia ai le faʻalauteleina, toe faʻafoʻi, vaivai ma le pipii, vali vali, malosi malosi, ma isi.
1. Elongation atagia le deformation palasitika o mea ma faʻaaogaina e siaki ai le elongation o le uaea enameled.
2. O le rebound angle ma le vaivai e atagia ai le faʻafefeteina o le meafaitino ma faʻaaogaina e siaki ai le vaivai o le uaea enameled.
3. O le umi o le ata faʻapipiʻi e aofia ai le faʻafefe ma le faʻalauteleina, o lona uiga, o le faʻalavelave faʻafefeteina o le aofaʻi e le mafai ona malepe le ata faʻapipiʻi ma le faʻalavelave faʻafefe o le taʻavale.
4. O le fufusi o le ata faʻapipiʻi e aofia ai le sasae ma le paʻu.Muamua, siaki le fufusi o le ata faʻapipiʻi i le taʻavale.
5. O le suʻega faʻamalosi o le ata e atagia ai le malosi o le ata i le faʻaleagaina o masini.

Tete'e o le vevela: e aofia ai le te'i vevela ma le fa'amaluluina ole su'ega le manuia.

(1) Te'i vevela o le uaea enameled e faasino i le mafai ona matauina le vevela o le ata o le ufiufi o le uaea enameled ona o le mamafa o masini.O mea e a'afia ai le te'i vevela: vali, uaea 'apamemea ma tekinolosi fa'apipi'i vali.
(2) O le faʻamaluluina o le toilalo o le uaea enameled o le fuaina lea o le gafatia o le ata o le uaea enameled e faʻaleagaina i lalo o le gaioiga o le malosi faʻainisinia, o lona uiga, le gafatia o le ata i lalo o le mamafa e palasitika ma faʻamalulu i le vevela maualuga.O le concave convex o le vevela-tetee faamaluluina le manuia galuega o le uaea enameled coating e faalagolago i le fausaga mole o le ufiufi ma le malosi i le va o filifili mole.

O galuega fa'aeletise e aofia ai le malepelepe voltage, fa'aauau ata ma le su'ega DC tetee.
O le gau o le voltage e faasino i le gafatia o le mamafa o le mamafa o loʻo faʻaaogaina i luga o le ata faʻapipiʻi o le uaea enameled.O a'afiaga autu o le malepelepe voltage: mafiafia ata;Ufiufi fillet;Fa'amalologa tikeri;O mea leaga i fafo atu o le faʻapipiʻi.

O le su'ega o le fa'aauauina o le fa'apipi'iina o lo'o ta'ua fo'i o le su'ega o le pinhole, ma o lona a'afiaga autu o mea mata'utia;Fa'atonuga tekinolosi;Meafaigaluega.
DC tetee e faasino i le tau tetee fuaina i iunite umi.O mea taua e fa'aaafia ai: (1) fa'ailoga fa'afefete 2) Mea fa'apipi'i vali.

Tete'e vaila'au e aofia ai solvent tete'e ma uelo tuusao.

(1) Ole galuega ole solvent resistant e masani ona mana'omia le uaea enameled ina ia fa'amanu'a ile coil ona fa'asusu lea.O le solvent i totonu o le vali faatofuina ei ai se aafiaga faʻalauteleina i luga o le ata, lea e sili atu ona ogaoga i le vevela maualuga.Ole tete'e ole vaila'au ole ata e fa'atatau ile uiga ole ata lava ia.I lalo o nisi tulaga o le ata, o le faagasologa o ata e iai foi se aafiaga patino i le tetee o le solvent o le ata.
2) O le galuega faʻapipiʻi tuusaʻo o le uaea enameled e atagia ai le gafatia o le uaea enameled e le mafai ona aveese solder i le taimi o le viliina ata.O mea autu e aafia tuusaʻo ai le faʻaogaina o le faʻaogaina o: o le aʻafiaga o le faagasologa;Aafiaga o vali.


Taimi meli: Apr-03-2023